linktip

Erwin Blom – Checklist

Erwin_normal

Erwin Blom’s blog: Checklist.

(goed bier behoeft geen krans)

En niet zomaar een blog; enthousiasme, engagement, innovatief zijn zomaar wat steekwoorden die op dit blog en op de man van toepassing zijn.

Erwin is tevens een katalysator, bindende factor en binnenkort ook nog eens schrijver.

Wil je weten wat er zoal speelt in de Nederlandse online wereld, zorg dan dat je zijn blog volgt via RSS bijvoorbeeld  en/en volg hem op Twitter!

http://twitter.com/erwblo

Standard
linktip

Koefnoen

Koefnoen.

Zie dit programma eigenlijk nooit; komt waarschijnlijk omdat het van de Avro is en omdat ik zelden op zaterdag televisie kijk…

Hooguit naar Studio Sport, voor het voetbal, deze site is een mooie gelegenheid om mijn ‘achterstand’ in te lopen.

Hoewel ik vermoed dat lang niet alles via deze site te bekijken valt, er moet per slot van rekening zonodig ook nog wat verdiend worden d.m.v. de DVD-verkoop.

Afijn, geniet van o.a. Tulp Fiction, Jacobse en Van Es zijn nog 1 keer terug en omdat vandaag vandaag is van de persiflage ‘Op jacht naar de Miljoenennota’.

Standard
linktip

Twitmatic

Twitmatic is a real-time stream of videos being shared on Twitter..

dat betekent dat je een zoekterm intikt en enkele ogenblikken later verschijnt er een lijst met videos die op twitter werden geupload.

in dit geval heb ik de zoekterm ‘The Netherlands’ ingetikt…

als je een zoekterm intikt die (nog) niet eerder is gebruikt, krijg je de volgende mededeling: First time indexing for …….is necessary. This may take a few moments.

de resultaten zijn in real time en vaak verrassend!

tik vandaag maar eens ‘Beatles’ in; gegarandeerd een hit!

Standard