Uncategorized

The Noble Art of Self Defence

Affiche
Affiche

Verhaal in etappes; je moet er wel wat voor doen;)

Ik was in Het Parool van afgelopen zaterdag op zoek naar een artikel over een of andere sportjournalistieke prijs die wellicht zou gaan naar iemand die een verhaal zou hebben geschreven over de Tour, Lance Armstrong en Twitter.

Bij het doorbladeren van de krant viel mijn oog op dit artikel: ‘David tegen Goliath, en David wint’.

Ik las het en aangezien het een prelude betrof op een gevecht dat inmiddels beeindigd zou moeten zijn was ik benieuwd naar de afloop.

lees het zelf in onderstaande doorklik…

PAROOL: ARCHIEF.

Er stond overigens een prachtige foto (echt een harig beest; the beast from the east) bij die je hier niet vindt, want ik kan die niet zo snel vinden, maar de affiche is er niet minder om en dit is tenminste een affiche, anders dan het veelgebezigde ‘een prachtig affiche’ door de mensen van de sportprogramma’s die een voetbalwedstrijd aankondigen op die manier:)

Bekijk dan dit filmpje op YouTube en verbaas je over het verhaal van David.

http://www.youtube.com/watch?v=W9PJNKAbohk&feature=fvst

Het laatste filmpje gaat over de afloop…

http://www.youtube.com/watch?v=WTIDvR7oQY4&NR=1

o, enne over die prijs waar ik het in het begin van dit stukkie over had; dat is dus de Hard Gras prijs voor sportjournalistiek.

Gewonnen door @fheinen met dit Twitterverhaal

http://bit.ly/cCHRZ

en om het compleet te maken, dit waren de andere nominaties ( http://www.parool.nl/parool/nl/11/SPORT/article/detail/267992/2009/11/16/Waar-een-wilg-is-is-een-weg.dhtml en http://www.volkskrant.nl/archief_gratis/article1211159.ece/Je_moet_liegen_als_je_wilt_meedoen) voor die Hard Gras prijs en daarmee een lange neus naar Matthijs van Nieuwkerk n.b. redactielid van Hard Gras en deze week een aantal malen bijzonder badinerend omtrent Twitter 😉

Update:  interview frank heinen (winnaar prijs) op YouTube:

Standard